Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

7,6 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,3
Comfort
7,3
Locatie accommodatie
7,2
Faciliteiten
7,1
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
7,2
Beoordelingen
    nl
    7,5
    11 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    koen
    be
    8,8
    3 januari 2018
    Zeker leuk, maar de toegangsweg en moeilijk te bereiken parking is minpunt.
    De steile klim naar boven van de besneeuwde toegangsweg en de te kleine parking maakte het ons niet mogelijk om de wagen te gebruiken wanneer we wilden.
    De geweldige spontane inspanning van de eigenaars om ons verblijf aangenaam te maken.
    nl
    8,8
    20 maart 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Maria
    be
    7,5
    19 maart 2017
    Niks
    Service
    Jean-Paul
    nl
    6,7
    6 maart 2017
    Prima verblijf, maar voor deze prijs boeken we graag meer kwaliteit
    Volledig gedateerd qua inrichting, geen douchemengkraan, douche te klein terwijl de badkamer erg groot was, ontbijt erg basic. stoelen versleten, beperkte parking qua plaatsen
    We hadden het apt, dit was goed qua opp. spek en ei op aanvraag was prima ze regelden alles wat we vroegen, taxi etc ze brachten ons zelf naat Pettneu dorp
    Robert
    nl
    7,5
    14 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    be
    5,0
    13 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Kwint
    be
    9,2
    12 februari 2017
    Een zeer aangenaam en net hotel waarvoor je zeker niet te veel betaald.
    'S avonds is er niets te beleven in het hotel maar de mooie stad Sint Anton maakt veel goed.
    Vriendelijke ontvangst, super ontbijt, zeer nette en ruime kamer. Indien gewenst kan je 's avonds iets eten van hun (beperkte) kaart. De ligging van het hotel is goed. Vlakbij de bushalte en op 5 min rijden van de pistes van Sint Anton. Gezien de prijs is dit zeker een aanrader. Ook krijg je via het hotel de mogelijkheid om je skimateriaal gratis laten op te slaan in een winkel vlak aan de piste. Zo moet je niet steeds alles mee zeulen. Top!!
    Peter
    nl
    7,1
    12 februari 2017
    Hotel is gezien de staat waarin het verkeert, te duur.
    Hotel is op zich prima, maar is echt toe aan renovatie. Ouderwetse inrichting, jaren 70.
    Ontbijt uitstekend. Ook leuke bar. Kamer mooi
    ingrid
    nl
    8,3
    3 februari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    marjon
    nl
    10
    9 januari 2017
    heel gezellig!
    Eelco
    nl
    2,9
    23 december 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    M
    nl
    8,3
    29 maart 2016
    Prima hotel dichtbij de skibus naar st. Anton
    het hotel ligt boven aan een steil weggetje. Lastig om met skispullen naar de bushalte te lopen. Nu was de weg schoon, maar als er sneeuw ligt.................
    het ontbijt was heerlijk! De kamers netjes, schoon en alles erop en eraan. Halte van de skibus dichtbij.